Priser & vilkår

Såfremt vi i fællesskab finder det relevant vil forløbet hos os blive startet op med at vi gennemfører en 7-dages HRV analyse,  hvor vi  får et unikt indblik i hvor mange ressourcer du har til rådighed,  din evne til at bringe dine ressourcer i spil og hvor god din organisme er til at tilpasse sig dine forskellige aktiviteter og gøremål. Vi får også et godt indblik i din livsstil og i hvorledes den påvirker din trivsel.

I det forløb der typisk kommer efter en langtidsmåling, vil vi bruge den viden vi har opnået om dig og dit liv, til at foreslå intelligente ændringer i den måde du lever dit liv på.  

Opfølgende samtaler pr. konsultation.

1000 kr

Ved medlemskab af Sygesikring Danmark har du mulighed for at få et tilskud på 330 kr. pr. gang. 

Når et forsikringsselskab, en kommune eller en arbejdsgiver bevilliger psykologbehandling, afregner psykologen direkte med aktøren. Jeg samarbejder bl.a. med Skandia, Danica, Top Danmark og Pensam.
Husk at sende bevillingen på mail inden første konsultation.

7 dages HRV-måling med tilbagemelding og coachingsamtale.

3500 kr

Målingen er for dig der er nysgerrig på, om du lever et liv du kan blive ved med at holde til. Målingen giver dig meget klare svar og anbefalinger i relation til din livsstil og energiforvaltning i løbet af din arbejdsdag

Praktiske oplysninger

En konsulation vare i udgangspunktet 50 min. inklusiv ny tidsbestilling og betaling. Ved første samtale afsætter jeg dog altid 1½ time, så vi undgår at have travlt. Det betaler du ikke ekstra for.

Jeg tager gerne hjem til dig eller på dit arbejde, hvis du hellere vil mødes der. Jeg kan efter aftale træffes uden for normal åbningstid, mod en ekstra betaling på 150 kr. I weekender dog 300 kr.

Bemærk at der afregnes kontant efter hver konsultation. Du kan betale med MobilePay. Jeg tager ikke imod dankort.

Afbudsregler:

Hvis du er nød til at melde afbud, så gør det venligst i god tid. Afbud gives senest kl. 12.00 dagen før aftalen, pr. tlf. eller mail, ellers betales der fuldt honorar. Hvis du bliver syg kan du ringe mellem kl. 8 og 9 på selve dagen. 

Bemærk venligst at afbudsreglerne om betaling gælder uanset årsagen til afbuddet, da jeg har reserveret tiden til dig og ikke kan nå at give tiden til en anden, ved for sent afbud. 

Kontakt
  Stormpsykologi
  v/ Peter W. Carlsen

  Bækvangen 22
  8530 Hjortshøj

  W: stormpsykologi.dk
  E: info@stormpsykologi.dk
  Mob: +45 53 34 56 35