Psykologisk sikkerhed

Psykologisk sikkerhed er den overbevisning medarbejderne har i relation til at turde bringe sig selv i spil i situationer hvor det, man ønsker at bidrage med, står i kontrast til det ”de andre” gør, siger tænker osv.

På arbejdspladser, eller i teams præget af høj psykologisk sikkerhed, ses der et højt engagement, at der er et godt lærings- og et godt samarbejdsmiljø, og derfor også høj trivsel, høj sikkerhed og høj produktion.

Psykologisk sikkerhed kan opstå, når kolleger har tillid til, og respekterer, hinanden og retten til at mene noget forskelligt. Psykologisk sikkerhed handler om at få skabt et samarbejdsmiljø, hvor alle kan være trygge ved at sige det de mener og i øvrigt være sig selv. 

Herved skabes der plads til at dele sine idéer, bekymringer, udfordringer og fejltagelser, samt at bede om hjælp mv. uden at skulle frygte at blive udstillet, ringeagtet, ydmyget eller marginaliseret.

Jeg hjælper jeg med at sætte fokus på psykologisk sikkerhed og at styrke Jeres relationer, så I kan få skabt en kultur der styrker Jeres lærings- og innovationsevne, Jeres trivsel og arbejdsglæde.

Kontakt
  Stormpsykologi
  v/ Peter W. Carlsen

  Bækvangen 22
  8530 Hjortshøj

  W: stormpsykologi.dk
  E: info@stormpsykologi.dk
  Mob: +45 53 34 56 35