Stress behandling og livsstil coaching

Jeg tilbyder individuelle coachingforløb hvor der er fokus på stress, ressource forvaltning og livsstil, hvor jeg hjælper dig med at bevare eller udbygge dine ressourcerne. 

Flere og flere finder det svært at finde energien og overskuddet til at præstere på arbejdet, samtidig med at de også skal være en god far, mor eller partner i fritiden. 

Jeg har en unik tilgang hvor forløbet startes op med en langtids HRV måling, hvor vi henover en hel uge indsamler kropslige data, baseret på målinger af hjertet og nervesystemet og dine aktivitetsdata. Herved slipper vi for al gætteriet, da vi har et solidt fundament af rigtige data til at kvalificere problemområder og muligheder, hvilket styrker vores evne til i samarbejde med dig at kunne lave skræddersyede og meget præcise forløb. Jeg og min partner har stærke kompetencer indenfor sundhedsmestring, kostvejledning, træning og bevægelse, smertehåndtering, mindfulness, naturterapi og biofeedback.

Udover vores coachingforløb tilbyder vi også egentlig stressbehandling. Her vil der også være et fremadskuende fokus på læring og ressource opbygning, fremfor en mere traditionel psykologisk tilgang.